Calendar

Feb
25
Sat
D211 Orchestras Presents Barrage with a Special Guest Performance by the D211 Orchestras @ Auditorium
Feb 25 @ 7:30 pm

A group of about 100 CHS and other D211 orchestra students will perform with Barrage 8 in the CHS auditorium. Barrage 8 is an alternative styles string group that tours around the country and around the world performing and teaching. They play popular, fiddle, classical, and other genres of music, and we are very lucky to be hosting them in District 211. You can check out this amazing group at www.barrage8.com.
Barrage 8 & District 211 Orchestras

 

Mar
2
Thu
Jazz Band Concert @ Media Center
Mar 2 @ 7:30 pm

Join us for an evening of Jazz with District 54 Jazz Band, Conant High School Jazz Lab Band, Jazz Combo, and Jazz Ensemble on Thursday, March 2, 2017 at 7:30 PM.

Jazz Band ConcertThis year’s guest artist is Paul Langford. A Chicago based singer, arranger, keyboardist, producer and conductor, Paul Langford has a career that spans over 25 years. His works have been performed by vocal and instrumental groups all over the world. He has been a vocal and piano guest artist in studio and live performance with headline and Grammy Award-winning artists David Foster, Yolanda Adams, Kenny Rogers, Heather Headley, Abraham Laboriel, Michael Bublé, Josh Groban, and Celine Dion, and he’s been honored to perform for President Bill Clinton and First Lady Michelle Obama. Paul also appears as part of the singing duo, Penning and Langford. Paul Langford also owns a state-of the-art Chicagoland recording facility, produces, engineers, composes, and plays for a variety of leading artists, corporate clients, and television/film projects. On the road, Paul is an in-demand music educator, clinician, guest conductor, respected band and vocal ensemble leader, and invited singer with orchestras and a cappella groups across America and around the globe.

Mar
3
Fri
Spirit Wear Sales Periods 3-6 @ Cougar's Den
Mar 3 @ 10:00 am – 1:40 pm
Spring Play – These Shining Lives by Melanie Marnich @ Auditorium
Mar 3 @ 7:00 pm
Mar
4
Sat
Spring Play – These Shining Lives by Melanie Marnich @ Auditorium
Mar 4 @ 7:00 pm
Mar
6
Mon
Band Parent Meeting @ Room A160
Mar 6 @ 6:30 pm
Winter Sports Awards @ Gymnasium
Mar 6 @ 7:00 pm
Mar
7
Tue
Late Start
Mar 7 @ 9:35 am – 3:30 pm
Period Start Time Ends Minutes
1   9:35 a.m. 10:15 a.m. 40 min.
2 10:20 a.m. 11:00 a.m. 40 min.
3 11:05 a.m. 11:45 a.m. 40 min.
4 11:50 a.m. 12:30 p.m. 40 min.
5 12:35 p.m.   1:15 p.m. 40 min.
6   1:20 p.m.   2:00 p.m. 40 min.
7   2:05 p.m.   2:45 p.m. 40 min.
8   2:50 p.m.   3:30 p.m. 40 min.
  • Students need to report to their regular bus stop at 8:45 a.m., or as directed by their bus driver, on these late start days.
  • Students who must arrive early need to report to the student cafeteria.
Mar
9
Thu
Conant Band Parents’ Club Fundraising Dinner @ Cafeteria
Mar 9 @ 5:30 pm – 7:00 pm
Band Showcase Concert @ Auditorium
Mar 9 @ 7:30 pm